Vad hände sedan?

Hej på er,
Det var ett tag sedan sist märker jag nu. Ska ska så småning om börja skriva på nästa novell när jag får tid, speciellt nu när jag äntligen har klarat körkortet (woop woop!). Men först har jag fått en del frågor om vad som hände sedan i novellerna. Så jag tänker börja med att dra upp frågorna jag har fått på "Who's that girl?" och om ni har frågor om den senaste novellen "I wanted words but all I heard was nothing!" så tveka inte att mejla eller skriva en kommentar! 
 
Blev det något mellan Louis och Lelle sedan?
Nej, det blev ju inte det. De förblev bästa vänner livet ut!

Hittade Louis någon att dela livet med?
Ja, han och El hittade tillbaka till varandra och gifte sig senare. Lelle hade stort inflytande hos El då de var som systrar. Lelle bodde till och med ett tag hos Lou och El innan hon bestämde sig för att resa jorden runt.  Tillsammans fick Lou och El en dotter vid namn Trace som följde sin pappas spår och blev en mycket duktig aktris. 

Hittade Lelle någon som ersatte Liam?
Nej, Lelle levde ensam nästan hela livet. Hon dejtade en del och oftast kompisar eller kändisar som Lou kände. Han ville inte pusha henne till något men alla killarna inkl. Ame och El var oroliga att hon aldrig skulle bli lycklig igen. och Lelle blev aldrig kär igen. Det må låta kliché att hitta sin livs kärlek vid ynka 18-19 år, men i detta fall hände det faktiskt. Det fanns ingen som kunde ersätta Liam, det fanns ingen som honom. Det sveket som hon kände varje gång hon var med en annan kille kanske inte var det Liam hade velat att hon skulle känna, men hon var honom evigt trogen. 

Hur gick det för de andra killarnas kärlekar?

Zayn och Jose bröt upp flera gånger och var av och på i flera år. Men efter ett rejält uppbrott stod det klart att de var ämnade för varandra. De gifte sig 35 år gamla och höll i hop resten av livet. Tillsammans flyttade dem till  Birmingham när Zayns karriär var "slut" och fick tvillingar: Will och George. 

Harry och Ame höll ihop till döden skilde dem åt, Ame 89 år och Harry 92 år. De levde ett liv med kärlek och levde oftast efter "En dag i taget". De reste jorden runt, flyttade omkring, hjälpte barn i Afrika och mycket annat. De fick en dotter och en son ganska sent i livet (40 år). Tillsammans var dem oskiljaktiga och levde verkligen ut de förhållandet som Lelle och Liam skulle ha haft.

Niall gifte sig med grannflickan som han lekte med som barn. En 2 år yngre tjej, Tess, som han råkade köra på med bilen en morgon, ingen allvarlig olycka utan den förde dem konstigt nog tillsammans. De levde många år tillsammans innan Tess dog i ett allvarligt benbrott som 70-åring. 

Hur gick det för Andy?
Andy kom tillbaka bara något år senare efter Harry och Ames bröllop, dock fick Lelle och de andra inte reda på att han kommit tillbaka förrän ett halvår senare då Zayn råkar springa in i Andy på Tesco. 
Under åren som Andy var i väg gjorde han allt på en lista som Liam och han skrev som 12 åringar. Det var allt i från att "dansa på Broadway" till att "hoppa Bungyjump från Golden Gate bron". Andy fullföljde hela listan och flyttade sen in tillsammans med Lelle i en lägenhet i södra London. Som 30-åringar åkte dem över hela världen och föreläste om boken som Laila skrev: "True Love Never Dies". Den handlade om hur man överlever en sorg och hur det är att förlora något man älskar utan att kunna förhindra det.  

Hur hade Lailas liv sett ut om Liam hade överlevt?
Vissa saker är menade att hända, men om vi förutser att Liam hade överlevt och att han inte hade blivit påkörd så hade Liam och Laila varit lyckliga tillsammans. Tyvärr hade nog Liams sjukdom hunnit i fatt honom förr eller senare och förmodligen dödat honom. Han hade dött före Laila hur eller hur men dem hade absolut fått ett lyckligt liv tillsammans med giftemål och barn. Men de hade också levt ut sina drömmar. Laila skulle ha jobbat med författarskapet hur eller hur men Liam skulle bytt bana från sonkarriär till att skriva texter och musik åt andra. Han skulle fått vara med på Harrys/Ames bröllop, Zayn/Jose bröllop, Niall/Tess och Louis/El bröllop, till och med sitt eget. De skulle ha gift sig i trädgården hemma hos Liams föräldrar. Bara familjen och vänner skulle varit där. de skulle ha allt simpelt. De skulle åka på smekmånad till deras lägenhet i New York och vidare mot Kanada. Laila skulle slå igenom som författare med boken "True love never dies" som skulle handla om en tjejs sökande efter kärleken då hon plötsligt blir indragen i ett kärleksdrama mellan henne och en kille som visar sig vara megakändis. Inspirerad av hennes eget liv. 
Ja, Lailas och Liams liv skulle sett annorlunda ut. Men det är av händelser i livet som formar oss till den vi är. Man blir starkare resp. svagare, man blir mer lärd och växer. Liams död stärkte Laila på ett positivt sätt samtidigt som det var hennes allra tyngsta och jobbigaste erfarenhet i livet: att förlora det hon älskade mest. 

Så det där var svaren på era frågor om WTG :) Om ni inte har hört det förut så inspireras nästan allt jag skriver av The Scripts låtar och texter. de är mitt absolut favoritband och har gett mig mycket inspiration till det mesta jag gör. Här är iaf en låtlista som är mycket inspirerad till Whos that girl. En del texter är faktiskt med i novellen.

 • Echo - Jason Walker
 • Robyn - Who's That Girl
 • Jason Derulo - It girl
 • Gavin Degraw - Solider
 • The Script - Nothing
 • Andreas Moe - Half a heart
 • The Fray - Found me 
 • Oasis - Wonderwall
 • Daughtry - All these lives
 • One Republic - Good Life
 • Birdy - Skinny love
 • Mads Langer - River has running wild
 • Florence and the Machine - Cosmic Love
 • Ed Sheeran - Give me love
 • Coldplay - Yellow
 • The Goo Goo Dolls - Iris
 • Simple Minds - Don't you (forget about me)RSS 2.0