Tävlingen

Hej! Jag ville bara säga att jag har utsett en vinnare till tävlingen OCH jag tackar er alla som varit med och tävlat! Jag lovar att ha fler tävlingar och nästa blir förmodligen en roll i den nya novellen efter WTG. Vem av killarna är ni sugna på att läsa om då? 

Jag kan oxå avslöja att one shoten kommer handla om Niall :)

STORT GRATTIS TILL MELLE! Hon bloggar HÄR ! Jag fastnade för hennes ärliga beskrivning av sig själv och hon verkade super härlig. Något sa bara "klick!" eftersom den ska handla om Niall. I sin kommentar skrev hon om att de flesta shippar henne med Niall och jag vet inte vad som fick mig att tycka det med. MEN STORT GRATTIS!

Ni andra hade såklart också super fina motiveirngar, beskrivningar och  så vidare! Tusen tack :) xx

Kommentarer
Postat av: Ida Skoglar

Sv; du jag hade faktiskt tänkt på det lite :) självklart kommer jag fortsätta skriva, älskar att skriva och jag vill verkligen utveckla mitt skrivande och jag har hittat ett bra sett och ett ämne som intresserad mig igenom att skriva novell :) Hade tänkt faktiskt att läsarna skulle få bestämma vem nästa novell ska handla om :P

2012-05-28 @ 18:40:12
URL: http://myonlylovestory.blogg.se/
Postat av: Design blogg.

Du kan läsa mer här om designerna ! :) -> http://mehelpyouwithdesign.blogg.se/portfolio/2012/may/utkast-maj-18-2012.html#commentBtw! Det kommer kanske komma upp en "färdig" novellbloggdesign om One Direction som går att köpa!

2012-05-28 @ 20:36:13
URL: http://mehelpyouwithdesign.blogg.se/
Postat av: Melle

Åh, tack tack tack tack! Nu blev jag helt överlycklig! Och jag som alltid tycker att det är så svårt att beskriva mig själv (a) men igen, tack! Ser fram emot det här skit mycket nu och det kommer bli awesome eftersom du är så duktig på att skriva!

2012-05-28 @ 22:20:51
URL: http://vashappeninsuperman.webblogg.se/

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0