Vad hände sedan?

För ett tag sedan fick jag in ett par frågor gällande "Vad hände sedan" med alla karaktärer och det i min senaste novell I wanted words but all I heard was nothing. Här kommer svaren + låtlistan!

Vad hände med Olive?
Jag tror du syftar på hennes liv och kärlek och så. Men Olive flyttade iväg efter skolan till Kanada och mötte Nathan, en kille på hennes kontor. Hon jobbade på ett stort företag som hade hand om olika databaser och Nathan var till en början hennes partner och kollega vid marknadsföring men efter något år så där så började de dejta. Och efter några år bestämde de sig för att flytta hem till Olives hem; London. Där gifte dem sig och adopterade en liten flicka från Ghana som hette Nikki. Olive och Melle förblev bästa vänner och höll kontakten genom hela livet även om den hena befann sig på andra sidan jordklotet.

Gifte sig Niall och Mel?
Ja, faktiskt. De gifte sig sommaren 2020 i Brighton, med bara familj och vänner som närvarade. Ett enkelt bröllop som media uppmärksammade men hade svårt att skriva om eftersom det var en strikt privat tillställning. De åkte sedan på smekmånad till Sverige och spenderade några veckor i Stockholms skärgård. Efter några år flyttade Mel med Niall till Irland där de levde livet ut och bildade familj.

Zayn och Perrie?
Zayn och Perrie gifte sig och flyttade hem till Bradford efter att Zayns karriär dalat ner någon gång efter One Direction lagts ner. Perrie och Little Mix blev ett av världens största tjejgrupper genom tiderna och slog igenom i nästan varenda land.

Förblev Zayn och Mel nära vänner?
Ja, Zayn och Melle släppte aldrig riktigt varandra. Melle hade tre bästa kompisar i sitt liv; Niall, Olive och Zayn. De var hennes tre bästa vänner och släppte varandra aldrig riktigt ur sikte. När Zayn åkte med Perrie till Asien för hennes turné skypade Mel och Zayn varje dag. Och när de bodde som äldre på olika platser höll de alltid kontakten.

Låtlista för I wanted words but all I heard was nothing:

  •  Nothing - The Script
  • As long as you love me - Justin Bieber
  • The Writer - Ellie Golding
  • Stay - Rihanna
  • Wild horses - The Sundays
  • Amazing (wedding version) - Danny Saucedo
Kommentarer

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0